Integendeel. De man trok naar de winkel voor een gloednieuw servies waarop zijn menu "perfect tot zijn recht kwam" en haalde kristallen handgeslepen wijnglazen uit 1730 uit de kast. "Die kocht ik meer dan twintig jaar geleden op een rommelmarkt voor 1.000 frank, nu 25 euro, per glas", vertelt hij. Dat zorgt in de uitzending van maandag wel voor wat stress bij zijn eters. "Ik verbood hen om te klinken met de glazen en twee gasten durfden het niet aan om uit die glazen te drinken." Naast de speciale glazen, werd de tafel nog opgesmukt met een gouden 14 karaats bestek. "In bruikleen van een schoonzus die het van een tante erfde."
Frankie verrast niet alleen met zijn servies, maar ook met zijn menu. "Ik maakte een duo van toast met garnaalstaart als voorgerecht en een speenvarkenkroon met archiducsaus, Griekse patatjes, groene groenten en als dessert moelleux met drie soorten chocolade." Het meeste indruk maakt Frankie echter niet met zijn kookkunsten. "Mijn echte verrassing komt donderdag. In die aflevering gaat het aan tafel over tatoeages waardoor ik niet kon laten de leeuw op mijn achterwerk te tonen", lacht Frankie. De week wordt afgesloten bij Piet Huysentruyt. "Een geweldig sympathieke man waarmee het goed klikte", besluit Frankie.